top of page

Vores historie

Historien om Leif Henriksen trækker rødder tilbage til 1979, da Leif Henriksen startede virksomheden i en ældre slagterforretning på Slotsgade i Slagelse. Fra begyndelsen har Leif Henriksen produceret kvalitetsspegepølser og røgvarer, der produceres efter gamle, originale opskrifter på gammeldags manér. Vi ryger vores spegepølser i stenovne med bøgetræ, hvilket gør fremstillingen til noget helt særligt og bidrager til en unik smagsoplevelse.

 

 

 

 

Leif Henriksens rejse startede i en lille, ældre slagterforretning i Slagelse, hvor de første seks år af virksomhedes historie udspillede sig. I forbindelse med byfornyelsen i Slagelse i 1985, blev Leif Henriksen nødsaget til at søge nye lokaler, hvilket ikke umiddelbart var en nem opgave. Løsningen skulle vise sig at findes i familiens nedlagte landsted, som Leif Henriksen samme år besluttede sig for at bygge om. I dag udgør det gamle landsted virksomhedens kerne - nemlig fabrikken, som vi kender den i dag. På den måde forblev Leif Henriksen og hans produktion en del af den by han selv og hans familie er født og opvokset i. 

I 1994 blev der foretaget generationsskifte.

Efter 15 år som virksomhedens hovedperson, gav Leif Henriksen stafetten videre, så det i dag er sønnen, Henrik Henriksen, der er ejer af virksomheden.

Uændret er virksomhedens værdier og traditioner, hvor det i dag til stadighed er essentielt for Henrik at fastholde gamle opskrifter, virksomhedens unikke fremstillingsmetode samt føre Leif Henriksen videre på gammeldags manér. Ligeledes består det vigtige aspekt at bibeholde en størrelse på den familiedrevet virksomheden, hvor alle ansatte kender hinanden. 

ko
leif_henriksen_logo.png_uden_baggrund-re
bottom of page